DanskEnglish
BOKA ONLINE
Ankomst:
Open the calendar popup.
Avresa:
Open the calendar popup.
Antal per rumVuxna:
Barn 0-12 år:
Barn 13-16 år:
DanskEnglish

Om hotellet

Ett unikt hotell för både arbete och fritid i Småland

Hestraviken ligger naturskönt vid Isaberg i Småland och passar perfekt för både konferens och weekend. Gästfriheten och den vänliga personalen, gör att man finner sig väl till rätta och trivs från första stund. Gästrummen är belägna i olika hus med egen terass eller balkong som har vacker utsikt. Här är lite kort fakta och självklart får du gärna kontakta oss om du har frågor eller önskar mer information om något. 

Öppnade

1931 som pensionat och har sedan dess byggts ut och kontinuerligt renoverats.
Läs mer om vår historia

Antal gästrum

40 varav, 10 deluxe rum, 4 juniorsviter och 2 sviter.

Service i gästrummen

Alla är rökfria och har Wc med dusch, minibar, arbetsplats, trådlöstbredband, möblerad terass eller balkong, telefon, Tv, radio och sittmöbler. Sviterna, juniorsviterna och deluxe rummen är större till ytan och har ytterligare utrustning service. Rum och sviter som inte ligger i bottenplan har hiss, ett rum är specialanpassat för rörelsehindrade och i två rum har vi möjlighet att ta emot hundar. Det finns också möjlighet till extrasängar för barn med lite lägre komfort i flera rum. Läs mer under hotellrum och Sviter & Juniorsviter.

Mötes och konferens möjligheter

11 mötesrum med kapacitet för 2-65 personer. Läs mer under konferens

Övrig service

Restaurang, bar, bastu, relaxavdelning med spa-bad, gym, behandlingar, cyklar, moutainbikes, kanoter, båtar, swimmingpool (utomhus, säsongsöppen), boulebana, motionsslinga, lekpark, kostnadsfritt trådlöst bredband Telia Wifi med täckning i hela hotellet, golfbana och skidanläggning inom 3 km m.m.

Miljöprofil

Hotellet är licensierat av Svanen och klarar Svanens hårda miljö- och klimatkrav för hotell, restaurang och konferens. Det innebär att hela driften av anläggningen miljögranskas av Svanen. Vår frukost är licensierad av Krav och uppfyller deras kriterier med ekologiska råvaror.

Kedjetillhörighet

Hestraviken är privatägt av familjen Hellström men ingår i Countryside Hotels och Svenska Möten