DanskEnglish
BOKA ONLINE
Ankomst:
Avresa:
Antal per rumVuxna:
Barn 0-12 år:
Barn 13-16 år:
DanskEnglish

Chokladmüsli    

supergod och lättgjord till sommarens frukostar…

Ca: 2 liter

5 dl dinkelflingor

5 dl havregryn

2 dl pumpafrön

1 dl solrosfrön

2 dl sötmandel, grovhackade

2 msk kakao

1 msk vaniljsocker

1 dl kokosolja

1.5 dl honung

1 dl torkade blåbär

2 dl hyvlad kokos


Sätt ugnen på 175 grader.Blanda grynen, mandel, pumpa och solrosfrön ,vaniljsocker samt kakao.Smält kokosolja och honung , blanda samman med grynen.Lägg ut blandningen på en plåt och rosta i ca: 25 min. Rör om då och då. Låt svalna och blanda sedan i kokosflagor och torkade blåbär.