DanskEnglish
BOKA ONLINE
Ankomst:
Open the calendar popup.
Avresa:
Open the calendar popup.
Antal per rumVuxna:
Barn 0-12 år:
Barn 13-16 år:
DanskEnglish

Romantikpaket i Småland - Romantisk weekend

Vill ni komma bort och spendera två dagar tillsammans i vacker lantlig miljö, då passar vårt romantikpaket perfekt. På ankomstdagen står champagnen på kylning i rummet, där finns även en bukett med romantiska blommor. Två högklassiga middagar avnjuts, komponerade av våra skickliga kockar. Dagarna ägnar ni åt varandra, kanske paddla ut på äventyr eller bara ta det lugnt och känna stillheten. Njut av den vackra naturen i Småland. Ett besök i vår fräscha relaxavdelning ingår, bubbla och basta.Nätterna tillbringas i något av våra rum eller sviter innan det är dags för vår välfyllda lantfrukostbuffé.

Paketet kan bokas alla dagar i veckan, det behöver inte vara en weekend!

Paketet inkluderar

I romantikpaketet ingår övernattning två dygn med stor lantfrukost, romantiska blommor samt 1/2 flaska champagne på rummet vid ankomst, en privat timme i vår relaxavdelning med massagepool och bastu,  två 3-rätters festsupéer med fördrink och kaffe.

Pris, exempel per person i
2 dygn
Dubbelrum
2850 kr
Dubbelrum de luxe
3350 kr
Juniorsvit med massagebad och öppenspis
3750 kr

Det finns fler alternativ med juniorsviter och sviter. Priserna presenteras i onlinebokningen. Tänk på att paketet gäller 2 dygn när du väljer datum.

Vänligen notera att restaurangen har varierande öppettider på söndagar, kontakta oss för mer information.