JULKLAPPSTIPS!

Under begränsad tid har vi extra bra priser på presentkort med två populära paket. Vill du köpa presentkort i valfri valör eller med valfritt innehåll har vi öppet i vår reception fram till 22/12 kl 15.00
birthday-gifts-for-girlfriendÖverraska nära och kära, eller varför inte kunder och anställda med en julklapp de kommer komma ihåg länge.

Januaripaket – 15% i rabatt

Två övernattningar i dubbelrum, en 2-rätters festsupé med fördrink och kaffe, en 3-rätters festsupé med fördrink och kaffe, härlig picknickkorg som lunch en dag och två lantfrukostbuffé.

Kan nyttjas valfritt datum i perioden 2-31 januari 2020.

Pris 5670 kr för två personer. Ordinarie pris är 6670 kr

Smålandspaket – 15% i rabatt

Övernattning i dubbelrum, 3-rätters festmiddag med drink och kaffe samt en stor kravmärkt lantfrukostbuffé.

Kan nyttjas valfritt datum i perioden 1 mars till 10 maj 2022.

Pris 2720 kr för två personer. Ordinarie pris är 3200 kr

Frukost

En ekologisk och näringsrik lantfrukostbuffé

På buffén dukar vi fram färsk frukt, hemgjord müssli, hemkokta marmelader, bakverk, hembakt bröd, Brittas sill, bacon, korv, ägg, smoothies, utvalda charkuterier och ostar m.m.

Kan nyttjas valfria dagar måndag-söndag 2022

Pris 260 kr för två personer.

Seniorpaket

Eftermiddagsfika vid ankomst, 1 lunchbuffé, 2 trerättersmiddagar, 2 lantfrukostbuffé samt 2 övernattningar.

Kan nyttjas valfria dagar måndag-torsdag 2022 av de som är 65 år eller äldre

Pris 5656 kr för två personer.

Lyxpaket

Övernattning, 5-rätters gourmetmiddag med fördrink, 1/2 fl. champagne, en bukett med rosor, frukt och praliner på rummet på ankomstdagen samt en stor kravmärkt lantfrukostbuffé.

Kan nyttjas valfria dagar måndag-lördag 2022

Pris 4370 kr för två personer.

Hos oss kan du köpa och ge bort ett ett färdigt presentkort online. Vi säljer också presentkort i valfri valör eller med annat valfritt innehåll om du kontaktar oss på telefon 0370-336800

Finns det ingen möjlighet att besöka oss innan presentkortet går ut så går det att förlänga (max 2 år efter inköpsdatum). Då gäller insatta pengar, inte produkten.

MEN, då ni måste den lycklige mottagaren höra av sig till oss via info@mossbylund.se innan det löper ut så förlänger vi giltighetstiden.