Nytt Spa och fler hotellrum

Nu bygger Hestraviken ut med 1100 kvadratmeter i ett unikt läge vid Nissan. Det blir ett naturinspirerat Spa för avkoppling och en helt ny hotelldel i 3 våningar med plats för 40 övernattade gäster. Allt med en trolsk utsikt över ån som sakta flyter fram direkt utanför.

Det kommer göra både Hestraviken och Isabergsområdet ännu attraktivare när det finns en Spa-anläggning att besöka också säger Johan Hellström Vd på Hestraviken.

Flera varma pooler och bastu med naturskön utsikt

Naturupplevelsen är viktig i konceptet så Spa-delen är placerat direkt vid vattnet. Tre varma utomhuspooler som har en temperatur på 38 grader och en bastudel som hänger ut över Nissan. Olika lounger för avkoppling inomhus med öppen spis och en stor terrass utomhus där man kan njuta rofyllt i solen. Lite mer svalkande bad erbjuds i ån från en brygga. Ett café där man kan beställa drycker och lättare förtäring samt behandlingsrum där olika behandlingar kan bokas ingår också i faciliteterna.

Nya hotellrum med riverside läge

Hotellrummen blir generösa till ytan för att även kunna passa till familjer. De får panoramafönster, balkonger, lyxiginredning och en utsikt över vattnet som slår det mesta. Även ett nytt mötesrum ingår i hotelldelen samt en ny parkering.

Spa är perfekt att kombinera med aktiviteter i naturen

Vi ser Spa som en perfekt upplevelse för våra privatgästerna att kunna kombinera med golf, cykling, vandring, skidåkning m.m. som området erbjuder. Tänk vad skönt att kunna njuta av varma bad och koppla av efter en aktivitet i naturen. Det finns även en stor efterfrågan från konferensgäster att kunna varva ner med bad efter mötet.

Den nya Spa-anläggningen kommer vara öppen året runt både för Hestravikens övernattandegäster och för daggäster utifrån. Ungefär 50 personer skall kunna gästa den samtidigt.

Byggarbeten

Byggnationen pågår och beräknas vara färdig i början av 2023.

Vi gör allt för att minimera störningar för våra gäster men det kommer uppstå ljud från byggarbetsplatsen under vardagar dagtid. Byggarbetsplatsen är belägen vid vår yttre tomtgräns vid Nissan och det är förbjudet att vistas inom byggarbetsområdet. Vi hoppas på överseende och kommer att göra allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.

Smålands bästa område för cykling

Fasadskiss och planskiss på Hestravikens nya hotell och spa med vy från Nissan. Illustration av Prima Arkitekt

Smålands bästa område för cykling

Bild som visar vyn från Spa-avdelningen mot Nissan