DanskEnglish
BOKA ONLINE
Ankomst:
Open the calendar popup.
Avresa:
Open the calendar popup.
Antal per rumVuxna:
Barn 0-12 år:
Barn 13-16 år:
DanskEnglish

Konferens och möten på Hestraviken i Småland

Smålands gemytligaste hotell i lyxig lantlig miljö vid Isaberg i Hestra nära Jönköping, Värnamo och Borås


Att komma till möte på Hestraviken känns både avslappnade och inspirerande. Här får man utan tvekan energi till mötet. Sinnen öppnas och trivsel infinner sig. Redan vid bokningen träffar man den vänliga personalen som ger professionell service och ser till att allt fungerar på bästa.

Köket är hjärtat på Hestraviken och överraskar med ljuvlig mat tillagad och anrättad med hög ambition. Fräscha säsongsanpassade råvaror från trakten och naturens eget skafferi. Restaurangen har premierats av restaurangguiden "White Guide" och frukosten är certifierad och godkänd av KRAV.

Hotellrummen och sviterna har vacker utsikt och ligger i olika timmervillor, i Herrgårdsvillan samt i fristående stugor runt om i trädgården. Alla har egen terass eller balkong och är fint inredda. Vid några hotellrum flyter Nissan så nära att man kan sitta och fiska på balkongen. I de lyxiga sviterna finns bl.a. också öppen spis och massagebad. Hotellet är miljöcertifierat av Svanen och uppfyller deras hårda miljö- och klimatkrav. 

Mötesrummen är moderna och funktionellt utrustade med bekväma möbler, komfortkyla, trådlöst bredband m.m. Det finns 11 mötesrum med plats från 2-65 personer. Flera olika  aktiviteter anpassade efter årstiden erbjuds.

Hestraviken är medlemmar i Svenska Möten
Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige.
Svenska Möten - utvalda konferensanläggnngar

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten