Hyr mountainbike

Som hotellgäst hos oss på Hestraviken har du möjlighet att hyra MTB cyklar för hel eller halvdag. Det finns ett begränsat antal i olika storlekar för både vuxna och barn.

Här nedan kan du söka bland våra uthyrningscyklar och se vad som finns tillgängligt. Bokar gör du direkt här på sidan och du behöver ange ditt hotellbokningsnummer. Hyran för cyklar debiteras på din hotellräkning. Uthämtning/återlämning av nyckel till bokade cyklar sker via hotellreceptionen. Cyklar hämtas/lämnas sedan i vårt garage.

Vi har ett begränsat antal mountainbikes med framdämpning (hardtail) för barn och vuxna för uthyrning. För vuxna har vi även några fulldämpade. Vi rekomederar att ta med en egen hjälm då vi inte alltid har lånehjälmar i rätt storlek. Uthyrning sker genom receptionen. I högsäsong under sommaren kan cyklar hyra på plats högst 4 timmar per dag i mån av tillgång. Alla som har bokat Aktivt Naturpaket eller sommarpaket har prioriterad tillgång och kan förboka cyklar tidigare än andra gäster.

Hyra MTB-cykel för hotellgäster exempel vuxen/junior cykel 360 kr/4 timmar och barn cykel 200 kr/4 timmar

Det är du som kund, som ansvarar för cykeln under hyrtiden. Du har själv en skyldighet att förstå hur cykeln fungerar. Instruktionsfilmer och tips för nybörjare finns här >>. Cykeln tvättas och återlämnas i samma skick som när den hämtades. Tvättmöjligheter finns utanför vårt garage.

Boka din mountainbike online

Online bokningen av MTB cyklar är öppen framtill 1 dag innan aktuellt hyresdatum. Hyra vid senare tidpunkt kontakta hotellreceptionen. Det kan finnas cyklar lediga!