Måndag

Lasange al Forno med gorgonzola, tomat, rucola & rödlök

Tisdag

Mozzarella bakad kycklingfilé, krämig tomatsås, rosmarin rostade rotfrukter, bakad tomat & syrad rödlök

Onsdag

Stekt rimmat fläsk med löksås, persiljepotatis & rårörda lingon

Torsdag

Houngsglaserade tjocka revbensspjäll med bakat äpple, gräddsås, kokt potatis & äpplemos

Fredag

Kapten Böljas Värdshusschnitzel med sockerstekt potatis & skysås

 

Veckans vegetariska på buffé:

Bakad sötpotatis med fetaost, kryddig vegofärs, grönärts guacamole & picklad zucchini

Pris: 140 kr

 

Veckans fisk-serverad på tallrik

Fransk Krämig fisksoppa med räkor & krutonger, aioli

Pris: 150 kr

 

inklusive veckans soppa, stor salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor

Är du allergisk?

Fråga oss gärna om innehållet i maten.

Avhämtning dagens 130 kr. 

Telefonnummer till restaurangen 0370-336801. Ring gärna innan kl. 12,00 om ni vill beställa avhämtning av dagens.

 

Lördagslunch kl. 12,30-14,00

Ungsbakad lax, smör- & citronbakade morötter, kall romsås & dillslungad potatis

Vegetariskt

Ädelostgratinerad blomkåll från Halland, saltrostade frön, ljummen risonisallad med rostad paprika, örter & buntlök

Pris 185 kr.

 

Bordsbokning; 0370-336801

Med reservation för ändringar.