Måndag

Lasagne al Forno, gorgonzola, tomat, ruccola och rödlök

Tisdag

Pankopanerad kycklingfilé, wokade grönsaksnudlar i jordnötssås, limeyoghurt

Onsdag:

Stekt bratwurst, spetskål med äpple, kumminvelouté, rostad potatis

Torsdag:

Biff Stroganoff, grönsaksris, vispad Smetana, saltgurka

Fredag:

Kapten böljas Wärdshuschnitzel, sockerstekt potatis, skysås

 

Veckans Vegetariska 

Tomat- och mozzarellagratinerad cannelloni fylld med vegetarisk färs, rotfrukter, vitlök och örter, picklad rödlök

Pris: 140 kr

inklusive veckans soppa, stor salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor

 

Veckans fisk-serverad på tallrik

Havets Wallenbergare, vitvinssås, smashad brysselkål, potatis- och palsternackspuré, tångkaviar, dill

Pris: 150 kr

inklusive veckans soppa, stor salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor

 

Avhämtning dagens 130 kr. 

Telefonnummer till restaurangen 0370-336801. Ring gärna innan kl. 12,00 om ni vill beställa avhämtning av dagens.

 

Lördagslunch kl. 12,30-14,00 

Sotad lax, citronbakad fänkål, lila morötter, vitvinssås, dillrisotto

Vegetariskt alternativ:

Tomat- och mozzarellagratinerad cannelloni fylld med vegetarisk färs, rotfrukter, vitlök och örter, picklad rödlök

Pris 185 kr.

Bordsbokning; 0370-336801

Med reservation för ändringar.

Är du allergisk?

Fråga oss gärna om innehållet i maten.