Måndag
Köttfärslimpa, ragu på sidfläsk, rödlök och äpple, örtrostad klyftpotatis, äppelcidersås, rårörda lingon
Tisdag
Coq au vin med tupp, sidfläsk, champinjoner och lök samt ris
Onsdag
Rödvinsbrässerad högrev toppad med rostad blomkål och broccoli, potatispuré smaksatt med tryffel, oxsvansky samt rostad lök
Torsdag
Pytt i panna, stekt ägg, inlagda rödbetor
alt.
Pytt Bellman, stekt ägg, inlagda rödbetor
Fredag
Skinnstekt majskycklingfilé, toppad med skogssvamp, ugnsbakade rotfrukter, steklök och haricot verts, portvinssås, rårörda vinbär
Veckans vegetariska på buffé
Bönchili med quinoa och paprika, grönsaksris med broccoli, zucchini och sojabönor, vitlöksaioli
Pris: 145 kr
Pris med lunchkupong 125 kr
Veckans fisk – serverad på tallrik
Halstrad kummel, citronbakad fänkål, skaldjursrisotto med Västerbottenost, citronette, grönkålschips
Pris: 155 kr
Pris med lunchkupong 135 kr
Inklusive salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor
LÖRDAGSBUFFÉ kl 12.30-14.00
Fläskschnitzel, panerad, örtrostad klyftpotatis, rödvinssås, vispar Café de Paris smör, gröna ärtor och citron
Inklusive salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten, kaffe och liten dessert
Pris: 185 kr
Är du allergisk? Fråga oss gärna om innehållet i maten