Dagens kl. 12-14 

Måndag

Irmas köttbullar med gräddsås, persiljeslungad potatis och rårörda lingon, pressgurka

Tisdag

Citron- och timjanbrässerat kycklinglår, grönsaksris, glaserade morötter.

Onsdag

Fläskkarré med bacon och brysselkål, soltorkad tomatsås, krossad potatis

Torsdag

Isterband med persiljestuvad potatis, senap och inlagda rödbetor

Fredag

Kapten Böljas Wärdshusschnitzel med sockerstekt potatis och skysås

Veckans vegetariska på buffé

Rödbetsbiffar med karamelliserad lök, ljummen potatis med spenat och fetaost, rostade solrosfrön, turkisk yoghurt

Pris: 140 kr

Veckans fisk – serverad på tallrik

Halstrad laxfilé med hollandaisesås, gräslöksslungad potatis, rostade morötter, tångkaviar

 

Lördagslunch kl 12,30-14,00

Majskycklingbröst, vårgrön havreotto, picklade rabarber, bakade vårprimörer, dragonsky, saltrostad mandel

Pris 185 kr.

Vegetariskt alternativ:

Rödbetsbiffar med karamelliserad lök, ljummen potatis med spenat och fetaost, rostade solrosfrön, turkisk yoghurt

 

I priset ingår även en liten dessert

 

Bordsbokning; 0370-336801

Med reservation för ändringar.

Är du allergisk?

Fråga oss gärna om innehållet i maten.