Dagens kl. 12-14
Måndag
Irmas köttbullar med gräddsås, persiljeslungad potatis och rårörda lingon, pressgurka
Tisdag
Citron- och timjanbrässerat kycklinglår, grönsaksris, glaserade morötter.
Onsdag
Fläskkarré med bacon och brysselkål, soltorkad tomatsås, krossad potatis
Torsdag
Isterband med persiljestuvad potatis, senap och inlagda rödbetor
Fredag
Kapten Böljas Wärdshusschnitzel med sockerstekt potatis och skysås
Veckans vegetariska på buffé
Rödbetsbiffar med karamelliserad lök, ljummen potatis med spenat och fetaost, rostade solrosfrön, turkisk yoghurt
Pris: 140 kr
Veckans fisk – serverad på tallrik
Halstrad laxfilé med hollandaisesås, gräslöksslungad potatis, rostade morötter, tångkaviar
Lördagslunch kl 12,30-14,00
Majskycklingbröst, vårgrön havreotto, picklade rabarber, bakade vårprimörer, dragonsky, saltrostad mandel
Pris 185 kr.
Vegetariskt alternativ:
Rödbetsbiffar med karamelliserad lök, ljummen potatis med spenat och fetaost, rostade solrosfrön, turkisk yoghurt
I priset ingår även en liten dessert
Bordsbokning; 0370-336801
Med reservation för ändringar.
Är du allergisk?
Fråga oss gärna om innehållet i maten.