Måndag

Dansk Sjömansbiff – pannbiff, karamelliserad lök, råstekt potatis med purjolök, ölsky, rårörda lingon

Tisdag

Grillad bratwurst, kumminrostad spetskål, potatispuré, Skagenröra, rostad lök

Onsdag

Honungs- och ingefärsmarinerade kamben, rostade rotfrukter, bakad lök, limeaioli

Torsdag

Dansk fläskstek, rödkål, äpple, rödlök, gräddsky, kokt potatis, svartvinbärsgelé

Fredag

Brässerad kycklingfilé i citron- och timjansky, vaxbönor, morötter och selleri, potatisgratäng och svartvinbärsgelé

Veckans vegetariska på buffé

Tahinigrillad morot med dukkah, kryddstekt ris med bönor, linser och zucchini, citronyoghurt och saltrostade pumpafrön

Pris: 155 kr

Pris med lunchkupong 125 kr

Veckans fisk – serverad på tallrik

Havets Wallenbergare, dillsmörade ärtor, potatis och blomkålspuré, kall romsås, citron

Pris: 165 kr

Pris med lunchkupong 125 kr

HELGBUFFÉ Kl.12:30-14:00

Lördag

Halstrad kummel, spenat- och purjolöksfräs, rotad mandel, pepparrotssås, potatis och blomkålskross

Söndag

Schnitzel, vispat kryddsmör, persiljestekt potatis, rödvinssås, gröna ärtor och citron

Pris: 185 kr

Inklusive stor salladsbuffé, hembakat

bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor

Veckans barnlunch 

Kycklinggryta med curry, paprika, majs och jasminris

 

Är du allergisk? Fråga oss gärna om innehållet i maten