Måndag
Dansk Sjömansbiff – pannbiff, karamelliserad lök, råstekt potatis med purjolök, ölsky, rårörda lingon
Tisdag
Grillad bratwurst, kumminrostad spetskål, potatispuré, Skagenröra, rostad lök
Onsdag
Honungs- och ingefärsmarinerade kamben, rostade rotfrukter, bakad lök, limeaioli
Torsdag
Dansk fläskstek, rödkål, äpple, rödlök, gräddsky, kokt potatis, svartvinbärsgelé
Fredag
Brässerad kycklingfilé i citron- och timjansky, vaxbönor, morötter och selleri, potatisgratäng och svartvinbärsgelé
Veckans vegetariska på buffé
Tahinigrillad morot med dukkah, kryddstekt ris med bönor, linser och zucchini, citronyoghurt och saltrostade pumpafrön
Pris: 155 kr
Pris med lunchkupong 125 kr
Veckans fisk – serverad på tallrik
Havets Wallenbergare, dillsmörade ärtor, potatis och blomkålspuré, kall romsås, citron
Pris: 165 kr
Pris med lunchkupong 125 kr
HELGBUFFÉ Kl.12:30-14:00
Lördag
Halstrad kummel, spenat- och purjolöksfräs, rotad mandel, pepparrotssås, potatis och blomkålskross
Söndag
Schnitzel, vispat kryddsmör, persiljestekt potatis, rödvinssås, gröna ärtor och citron
Pris: 185 kr
Inklusive stor salladsbuffé, hembakat
bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor
Veckans barnlunch
Kycklinggryta med curry, paprika, majs och jasminris
Är du allergisk? Fråga oss gärna om innehållet i maten