Måndag
Lasange al Forno med gorgonzola, tomat, rucola & rödlök
Tisdag
Mozzarella bakad kycklingfilé, krämig tomatsås, rosmarin rostade rotfrukter, bakad tomat & syrad rödlök
Onsdag
Stekt rimmat fläsk med löksås, persiljepotatis & rårörda lingon
Torsdag
Houngsglaserade tjocka revbensspjäll med bakat äpple, gräddsås, kokt potatis & äpplemos
Fredag
Kapten Böljas Värdshusschnitzel med sockerstekt potatis & skysås
Veckans vegetariska på buffé:
Bakad sötpotatis med fetaost, kryddig vegofärs, grönärts guacamole & picklad zucchini
Pris: 140 kr
Veckans fisk-serverad på tallrik
Fransk Krämig fisksoppa med räkor & krutonger, aioli
Pris: 150 kr
inklusive veckans soppa, stor salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor
Är du allergisk?
Fråga oss gärna om innehållet i maten.
Avhämtning dagens 130 kr.
Telefonnummer till restaurangen 0370-336801. Ring gärna innan kl. 12,00 om ni vill beställa avhämtning av dagens.
Lördagslunch kl. 12,30-14,00
Ungsbakad lax, smör- & citronbakade morötter, kall romsås & dillslungad potatis
Vegetariskt
Ädelostgratinerad blomkåll från Halland, saltrostade frön, ljummen risonisallad med rostad paprika, örter & buntlök
Pris 185 kr.
Bordsbokning; 0370-336801
Med reservation för ändringar.