Måndag
Biff Lindström med ägg, stekt potatis, rödbetor, saltgurka och skysås
Tisdag
Kycklingbröst, krämig havrerisotto med rotfrukter, knaperstekt bacon och brysselkål, hyvlad parmesan
Onsdag
Halstrad oxbringa med rotmos, stekt purjolök, grov senap och senapssås
Torsdag
Kokt kalv i dillsås, pressgurka, kokt potatis
Veckans vegetariska på buffé mån-tors:
Cannelloni fylld med vegetarisk färs, rotfrukter, vitlök och örter, tomat och mozzarellagratinerad, picklad rödlök
Pris: 140 kr
Veckans fisk – serverad på tallrik mån-tors:
Friterade fishcakes, asiatiska nudlar, syrliga morötter, soyamajonnäs, rostade caschewnötter
Pris: 150 kr
Inklusive veckans soppa, stor salladsbuffé, hembakat
bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor
Påskbuffé serveras kl. 13-15 långfredag till och med annandagen
Pris: 395 kronor kr.
Bordsbokning; 0370-336801
Med reservation för ändringar.
Är du allergisk?
Fråga oss gärna om innehållet i maten.