Måndag

Biff Lindström med ägg, stekt potatis, rödbetor, saltgurka och skysås

Tisdag

Kycklingbröst, krämig havrerisotto med rotfrukter, knaperstekt bacon och brysselkål, hyvlad parmesan

Onsdag

Halstrad oxbringa med rotmos, stekt purjolök, grov senap och senapssås

Torsdag

Kokt kalv i dillsås, pressgurka, kokt potatis

Veckans vegetariska på buffé mån-tors:

Cannelloni fylld med vegetarisk färs, rotfrukter, vitlök och örter, tomat och mozzarellagratinerad, picklad rödlök

Pris: 140 kr

Veckans fisk – serverad på tallrik mån-tors:

Friterade fishcakes, asiatiska nudlar, syrliga morötter, soyamajonnäs, rostade caschewnötter

Pris: 150 kr

Inklusive veckans soppa, stor salladsbuffé, hembakat

bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor

 

 

Påskbuffé serveras kl. 13-15 långfredag till och med annandagen

Pris: 395 kronor kr.

Bordsbokning; 0370-336801

Med reservation för ändringar.

Är du allergisk?

Fråga oss gärna om innehållet i maten.