Måndag

Köttfärslimpa, ragu på sidfläsk, rödlök och äpple, örtrostad klyftpotatis, äppelcidersås, rårörda lingon

Tisdag

Coq au vin med tupp, sidfläsk, champinjoner och lök samt ris

Onsdag

Rödvinsbrässerad högrev toppad med rostad blomkål och broccoli, potatispuré smaksatt med tryffel, oxsvansky samt rostad lök

Torsdag

Pytt i panna, stekt ägg, inlagda rödbetor

alt.

Pytt Bellman, stekt ägg, inlagda rödbetor

Fredag

Skinnstekt majskycklingfilé, toppad med skogssvamp, steklök och haricot verts, portvinssås, rårörda vinbär

 

Veckans vegetariska på buffé

Bönchili med quinoa och paprika, grönsaksris med broccoli, zucchini och sojabönor, vitlöksaioli

Pris: 145 kr

Pris med lunchkupong 125 kr

 

Veckans fisk – serverad på tallrik

Halstrad kummel, citronbakad fänkål, skaldjursrisotto med Västerbottenost, citronette, grönkålschips

Pris: 155 kr

Pris med lunchkupong 135 kr

Inklusive salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor

 

LÖRDAGSBUFFÉ kl 12.30-14.00

Fläskschnitzel, panerad, örtrostad klyftpotatis, rödvinssås, vispar Café de Paris smör, gröna ärtor och citron

Inklusive salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten, kaffe och liten dessert

Pris: 185 kr

 

Är du allergisk? Fråga oss gärna om innehållet i maten