LEDIGA JOBB

JOBBA MED OSS

Här hittar du lediga jobb hos oss. Är så att vi inte har några lediga jobb så får du gärna skicka en spontan ansökan.

Just nu söker vi

I rollen som receptionist är mötet med gästen i fokus och vi letar efter dig som brinner för att ge människor den bästa servicen och som vill vara där det händer. Du är en flexibel person som har vana av och tycker om att hantera det oväntade.

Vi söker dig som har erfarenhet av receptionsarbete inom hotell och som på ett naturligt sätt kan ge våra gäster bästa tänkbara service. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett genuint intresse för människor och en positiv attityd som smittar av sig till både gäster och kollegor. Att du trivs med teamarbete och bidrar positivt i gruppen är viktigt, samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är en noggrann och ansvarsfull person som är van att arbeta i ett högt tempo. Med hjälp av ditt öga för detaljer ser du ständigt möjligheter till utveckling och förbättring.

I tjänsten ingår bland annat att hantera in- och utcheckning, telefonväxel, kassahantering, om- och nybokningar, fakturering, konferensservice, sälja konferenser och möten, skriva offerter m.m. Du är spindeln i nätet när det gäller att förmedla information till och från andra avdelningar.

Du har dokumenterad erfarenhet från servicearbete där ansvarstagande varit en viktig del och har förmågan att få gäster nöjda med sin vistelse.

Du behärskar svenska samt engelska i tal och skrift. Vi arbetar i Techotel Picasso, så kunskap i detta system är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 90%. Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar samt helger (var tredje helg)

Tillträde efter överenskommelse.

I din ansökan skickar du med ditt CV och ett personligt brev.

Välkommen med Din ansökan!

Mejla din ansökan till anneli.carlsson@hestraviken.se

Om företaget
Hestraviken är ett fantastiskt hotell som ligger naturskönt vid Isaberg i Småland som nu växer med ytterligare hotellrum och en ny Spaavdelning. Vi är ett härligt gäng på 28 personer som tillsammans jobbar med att skapa sköna upplevelser och nöjda gäster. Läget är det bästa tänkbara för utomhusaktiveter som vi och området erbjuder året runt. Mtb-cykling, vandring, kanotpaddling, golf, skidåkning, fiske m.m. är några av våra populära aktiviteter. Vårt kök är erkänt och rekommenderat av White Guide. Vi har idag 40 hotellrum och sviter, inredda i vacker design och förstklassiga material.  Sommartid finns ett poolområde med en större pool och en barnpool. Vårt nya naturinspirerade Spa kommer få 3 varma utomhus pooler öppna året om, bastu, två lounger för relax, café, behandlingsrum m.m. Byggnaden där Spaavdelningen kommer finnas ligger precis vid Nissan och får tre våningsplan. Nya hotellrum blir det i våningsplanen ovan för Spavåningen. Allt kommer bli i en mycket hög klass och få en sagolik utsikt över Nissan som sakta rinner förbi direkt utanför.

Är du vår nya Spachef som vill vara med på vår roliga resa med ett nytt fint Spa?

I rollen som Spachef har du det övergripande ansvaret för vår nya spaanläggning – koncept, resultat, produktutbud, behandlingar, personal och gruppaktiviteter. I rollen ingår även att säkerställa att våra gäster får ett personligt bemötande och upplever att vi överträffar deras högt ställda förväntningar är ett av dina viktigaste uppdrag. Utöver det är det du som leder och koordinerar arbetet på spaavdelningen i samarbete med våra andra avdelningar samt är ansvarig för uppbyggnad av drift med rutiner, arbetssätt, utbud, inköp, bokning, marknadsföring, försäljning, avdelningens resultat, rekrytering av personal, bemanningsplanering m.m. Du deltar i den dagliga driften och är inte rädd för att även hjälpa till med saker utanför din avdelning.

Som Spachef är du medlem i ledningsgruppen och tillsammans med dem ansvarar du för planering och utveckling av hela Hestraviken där gästen erbjuds en helhetsupplevelse som slår det mesta.
Ständig utveckling är viktigt för oss och därför behöver du hela tiden arbeta med att förbättra gästupplevelsen. Du rapporterar till VD.

Din profil
Krav för tjänsten:

 • Du har tidigare erfarenhet som ledare och är trygg i ledarrollen.
 • Du har bra ledaregenskaper och kan coacha och utveckla dina medarbetare
 • Du har goda kunskaper i ekonomi med resultatansvar.
 • Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska

Meriterande:

 • Erfarenhet från Hotell
 • Erfarenhet från Spa
 • Utbildad hudterapeut, spaterapeut eller massageterapeut
 • Gruppträningsinstruktör

Som person ser vi att du är:

 • Du har stort sälj- och gästfokus
 • Positiv, trygg, ödmjuk och bra på att lyssna
 • En kommunikativ relationsbyggare och uppmuntrar till samarbete
 • Som ledare har du ett coachande förhållningssätt
 • Du är strukturerad och är bra på att organisera
 • Du är modig, vågar driva dina frågor och ta initiativ
 • Du är idéskapande och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer
 • Du tar stort ansvar, är prestigelös och flexibel i ditt arbete

Vad vi erbjuder är en fantastik möjlighet till att vara med och skapa ett helt nytt Spa och nyckelposition i Hestravikens största satsning i Historien. Att Jobba tillsammans med oss och utveckla hela Hestraviken nu och för framtiden.

Visst låter det intressant?
I denna rekrytering samarbetar Hestraviken med OnePartnerGroup. Löpande urval så tveka inte att visa ditt intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson, stina.runesson@onepartnergroup.se.

Vi söker en frukostkock till köket.

Arbetet gäller morgonpass från kl 05.30 – kl 11.00. Tjänsten är deltid ca 80 timmar per månad.

I arbetsuppgifterna ingår att beredning, tillagning och framdukning av frukostbuffé.

Du behöver inte vara utbildad kock eller jobbat i restaurangkök tidigare men det är en stor fördel. Viktig är att du har ett intresse för mat och gärna vill lära dig mer.

Hestraviken har 35 dubbelrum, 5 sviter, 6 konferenslokaler, en restaurang med 150 platser och ett erkänt kök. För rekreation finns relax med bastu och spa, pool, kanoter, båtar, cyklar m.m. Vi är 24 medarbetare och omsätter ca 28 miljoner. Våra gäster är både affärsgäster, konferensgäster och fritidsgäster varav ca 40% är utländska gäster. Vi ingår i Countryside Hotels och Svenska Möten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du tycker om att ha rent och snyggt omkring dig och har ett gott öga för detaljer. Du är en noggrann och ansvarsfull person.

Låter detta intressant, skicka ett mail till malin.tallback@hestraviken.se

Vi söker en servitris/servitör för extrajobb

Vi söker dig som har erfarenhet servering i restaurang eller har liknade erfarenheter inom service och som på ett naturligt sätt kan ge våra gäster bästa tänkbara service.

I arbetsuppgifterna ingår ta hand om och ge service till våra gäster, servering av a la carté, festmiddagar och buffér m.m.

Arbetsplatsen

Hestraviken har 35 dubbelrum, 5 sviter, 6 konferenslokaler, en restaurang med 150 platser och ett erkänt kök. För rekreation finns relax med bastu och spa, pool, kanoter, båtar, cyklar m.m. Vi är 24 medarbetare och omsätter ca 28 miljoner. Våra gäster är både affärsgäster, konferensgäster och fritidsgäster varav ca 40% är utländska gäster. Vi ingår i Countryside Hotels och Svenska Möten.

Personlig profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett genuint intresse för människor och en positiv attityd som smittar av sig till både gäster och kollegor. Att du trivs med teamarbete och bidrar positivt i gruppen är viktigt, samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är en noggrann och ansvarsfull person som är van att arbeta i ett högt tempo. Saknar du kunskaper inom servering får du utbildning hos oss.

Du behärskar svenska samt engelska i tal

Tjänsten omfattar

Extra vid behov tjänsten gäller 20-50 timmar i månaden under helger och kvällar.

Tillträde

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Ansökan

I din ansökan skickar du med ditt CV och ett personligt brev samt gärna ett foto. Skriv också vilken tjänst som du söker.

Kontaktperson och ansökan

Åsa Larsson  0370-336800, e-post: asa.larsson@hestraviken.se

Välkommen med din ansökan!

Vi söker en frukostvärdinna/frukostvärd

Vi söker dig som vill jobba på lördagar och söndagar mellan kl 8.00 och kl 12.00 och gillar servicearbete. Vi tror att tjänsten är passande för både seniorer som ungdomar.

I arbetsuppgifterna ingår ta hand om och ge service till våra frukostgäster, sköta buffén, duka av, diska m.m.

Saknar du kunskaper inom servering får du utbildning hos oss.

Du behärskar svenska samt engelska i tal

Tjänsten omfattar

Gäller 12-24 timmar i månaden lördagar och söndagar mellan kl 8.00 – 12.00

Tillträde

Omgående. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Ansökan

I din ansökan skickar du och ett personligt brev samt gärna ett foto. Skriv också vilken tjänst som du söker.

Kontaktperson och ansökan

Åsa Larsson  0370-336800, e-post: asa.larsson@hestraviken.se

Välkommen med din ansökan!