Dagens kl. 12-14
Måndag:
Pannbiff med fetaost och soltokad tomat, rostad potatis och tzatsiki
Tisdag:
Herrgårdskyckling med picklad rödlök, broccoli samt ugnsbakad klyftpotatis
Onsdag 1:a maj
Serverar vi en helgbuffé kl 12.30-14.00
Bordsreservation krävs
Torsdag:
Bouef Bourgignon på högrev, sidfläsk, syltlök samt gratinerat potatismos
Fredag:
Örtmarinerad fläskfilé, bakade lökar, rosépepparsås, gelé och potatisgratäng
Veckans vegetariska på buffé
Kikärts- och tofugryta med rödcurry och kokosgrädde, blomkål, jasminris och rostade cashewnötter
Pris: 140 kr
Veckans fisk – serverad på tallrik
Havets Wallenbergare, skirat smör, citron och grönärtscreme, dillkokt potatis
Pris: 150 kr
Inklusive veckans soppa, stor salladsbuffé, hembakat
bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor
Lördagslunch kl. 12,30-14,00
Rödvinsbrässerad högrev, potatis och blomkålspuré med smak av tryffel, sotad broccoli och picklad röd steklök
Vegetariskt alternativ: Kikärts- och tofugryta med rödcurry och kokosgrädde, blomkål och jasminris samt rostade cashewnötter
I priset ingår även en liten dessert
Pris 185 kr.
Är du allergisk? Fråga oss gärna om innehållet i maten.
Bordsbokning; 0370-336801
Med reservation för ändringar.
Är du allergisk?
Fråga oss gärna om innehållet i maten.