Dagens kl. 12-14

Måndag:

Pannbiff med fetaost och soltokad tomat, rostad potatis och tzatsiki

 Tisdag:

Herrgårdskyckling med picklad rödlök, broccoli samt ugnsbakad klyftpotatis

Onsdag 1:a maj 

Serverar vi en helgbuffé kl 12.30-14.00

Bordsreservation krävs

Torsdag:

Bouef Bourgignon på högrev, sidfläsk, syltlök samt gratinerat potatismos

Fredag:

Örtmarinerad fläskfilé, bakade lökar, rosépepparsås, gelé och potatisgratäng

Veckans vegetariska på buffé

Kikärts- och tofugryta med rödcurry och kokosgrädde, blomkål, jasminris och rostade cashewnötter

Pris: 140 kr

Veckans fisk – serverad på tallrik

Havets Wallenbergare, skirat smör, citron och grönärtscreme, dillkokt potatis

Pris: 150 kr

Inklusive veckans soppa, stor salladsbuffé, hembakat

bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor

 

Lördagslunch kl. 12,30-14,00

Rödvinsbrässerad högrev, potatis och blomkålspuré med smak av tryffel, sotad broccoli och picklad röd steklök

Vegetariskt alternativ: Kikärts- och tofugryta med rödcurry och kokosgrädde, blomkål och jasminris samt rostade cashewnötter

 

I priset ingår även en liten dessert

Pris 185 kr.

Är du allergisk? Fråga oss gärna om innehållet i maten.

Bordsbokning; 0370-336801

Med reservation för ändringar.

Är du allergisk?

Fråga oss gärna om innehållet i maten.