Dagens mån-fre kl. 12,00-14, lördag 12,30 – 14,00
Måndag
Köttfärslimpa, ragu på sidfläsk, rödlök och äpple, örtrostad klyftpotatis, äppelcidersås samt rårörda lingon
Tisdag
Coq au vin med tupp, sidfläsk, champinjoner, lök serveras med ris
Onsdag
Rödvinsbrässerad högrev toppad med rostad blomkål och broccoli, potatispuré smaksatt med tryffel, oxsvanssky samt rostad lök
Torsdag
Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor
alt
Pytt Bellman med stekt ägg och inlagda rödbetor
Fredag
Skinnstekt majskycklingfilé toppad med skogssvamp, steklök och haricots verts ugnsbakade rotfrukter, portvinssås samt rårörda vinbär
Veckans vegetariska på buffé
Bönchili med quinoa och paprika, grönskasris med broccoli, zucchini och sojabönor, vitlöksaioli
Pris: 145 kr
Pris med lunchkupong 125 kr
Veckans fisk – serverad på tallrik
Bouillabaisse med syltade tomater, fänkål, vitlöksmajonnäs samt smörstekta krutonger
Pris: 155 kr
Pris med lunchkupong 135 kr
HELGBUFFÈ
Lördag kl 12:30-14:00
Wienerschnitzel- Panerad fläskschnitzel, örtrostad klyftpotatis, rödvinssås, vispat cafè de Paris smör, gröna ärtor samt citron
Pris: 185 kr
Klicka här och Boka Helgbuffé Online >>
Bordsbokning; 0370-336801
Med reservation för ändringar.
Är du allergisk?
Fråga oss gärna om innehållet i maten.