Dagens mån-fre kl. 12,00-14, lördag och söndag 12,30 – 14,00
Måndag
Kålpudding, spetskålsgarnityr, dillslungad potatis, gräddsås, rårörda lingon
Tisdag
Tandooristekt kycklingfilé, wokad broccoli, champinjoner, morötter och lök, jasminris, mango- och currydressing
Onsdag
Stekt rimmat fläsk, raggmunk samt rårörda lingon
Torsdag
Helstekt kalkonbrlst, kokt potatis, ragu på spetskål, äpple och rökt sidfläsk, rosépepparsås, svartvinbärsgelé
Fredag
Marinerad fläskytterfilé, rostade rotfrukter med fetaost- och honung, rödvinssås smaksatt med vitlök, samt picklad röd spetskål
Veckans vegetariska på buffé
Rödbetsbiffar, örtslungad rostad potatis, aioli, karamellisserad chevré med honung, saltrostade solrosfrön, rucola
Pris: 155 kr
Pris med lunchkupong 125 kr
Veckans fisk – serverad på tallrik
Örtbakad spättarullad, rostad potatis med fänkål, blomkål och persiljerot, grillad citronmajonnäs, kräftstjärtar
Pris: 165 kr Pris med lunchkupong 125 kr
Inklusive salladsbuffé, hembakat
bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor
HELGBUFFÉ Kl.12:30-14:00
Lördag
Vitvinsbakad bleka, ragu på ärtor, rädisor, salladslök och dill, potatis- och rotselleripuré, blåmusselsås, citron
Söndag
Slottsstek toppad med rostad morot, dillslungad färskpotatis, skysås, pressgurka och svartvinbärsgelé
Pris: 185 kr
Inklusive salladsbuffé, hembakat
bröd, kolsyrat vatten, kaffe och liten dessert.
Veckans barnlunch
Pasta Bolognese toppad med riven parmesan samt ketchup
Är du allergisk? Fråga oss gärna om innehållet i maten.
Bordsbokning; 0370-336801
Med reservation för ändringar.
Är du allergisk?
Fråga oss gärna om innehållet i maten.