Dagens mån-fre kl. 12,00-14, lördag 12,30 – 14,00

Måndag

Köttfärslimpa, ragu på sidfläsk, rödlök och äpple, örtrostad klyftpotatis, äppelcidersås samt rårörda lingon

Tisdag

Coq au vin med tupp, sidfläsk, champinjoner, lök serveras med ris

Onsdag

Rödvinsbrässerad högrev toppad med rostad blomkål och broccoli, potatispuré smaksatt med tryffel, oxsvanssky samt rostad lök

Torsdag

Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor

alt

Pytt Bellman med stekt ägg och inlagda rödbetor

Fredag

Skinnstekt majskycklingfilé toppad med skogssvamp, steklök och haricots verts ugnsbakade rotfrukter, portvinssås samt rårörda vinbär

Veckans vegetariska på buffé

Bönchili med quinoa och paprika, grönskasris med broccoli, zucchini och sojabönor, vitlöksaioli

Pris: 145 kr

Pris med lunchkupong 125 kr

Veckans fisk – serverad på tallrik

Bouillabaisse med syltade tomater, fänkål, vitlöksmajonnäs samt smörstekta krutonger

Pris: 155 kr

Pris med lunchkupong 135 kr

HELGBUFFÈ

Lördag kl 12:30-14:00

Wienerschnitzel- Panerad fläskschnitzel, örtrostad klyftpotatis, rödvinssås, vispat cafè de Paris smör, gröna ärtor samt citron

Pris: 185 kr

 

Klicka här och Boka Helgbuffé Online >>

Bordsbokning; 0370-336801

Med reservation för ändringar.

Är du allergisk?

Fråga oss gärna om innehållet i maten.