Dagens mån-fre kl. 12,00-14, lördag och söndag 12,30 – 14,00

Måndag

Kålpudding, spetskålsgarnityr, dillslungad potatis, gräddsås, rårörda lingon

Tisdag

Tandooristekt kycklingfilé, wokad broccoli, champinjoner, morötter och lök, jasminris, mango- och currydressing

Onsdag

Stekt rimmat fläsk, raggmunk samt rårörda lingon

Torsdag

Helstekt kalkonbrlst, kokt potatis, ragu på spetskål, äpple och rökt sidfläsk, rosépepparsås, svartvinbärsgelé

Fredag

Marinerad fläskytterfilé, rostade rotfrukter med fetaost- och honung, rödvinssås smaksatt med vitlök, samt picklad röd spetskål

Veckans vegetariska på buffé

Rödbetsbiffar, örtslungad rostad potatis, aioli, karamellisserad chevré med honung, saltrostade solrosfrön, rucola

Pris: 155 kr

Pris med lunchkupong 125 kr

Veckans fisk – serverad på tallrik

Örtbakad spättarullad, rostad potatis med fänkål, blomkål och persiljerot, grillad citronmajonnäs, kräftstjärtar

Pris: 165 kr Pris med lunchkupong 125 kr

Inklusive salladsbuffé, hembakat

bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor

HELGBUFFÉ Kl.12:30-14:00

Lördag

Vitvinsbakad bleka, ragu på ärtor, rädisor, salladslök och dill, potatis- och rotselleripuré, blåmusselsås, citron

Söndag

Slottsstek toppad med rostad morot, dillslungad färskpotatis, skysås, pressgurka och svartvinbärsgelé

Pris: 185 kr

Inklusive salladsbuffé, hembakat

bröd, kolsyrat vatten, kaffe och liten dessert.

Veckans barnlunch

Pasta Bolognese toppad med riven parmesan samt ketchup

Är du allergisk? Fråga oss gärna om innehållet i maten.

 

Bordsbokning; 0370-336801

Med reservation för ändringar.

Är du allergisk?

Fråga oss gärna om innehållet i maten.