Unikt Spa i hjärtat av Småland

Nu har vi slagit upp portarna till Hestraviken Riverside Spa. 1100 kvadratmeter i ett unikt läge vid Nissan. Ett naturinspirerat Spa för avkoppling och en helt ny hotelldel i 3 våningar med plats för 40 övernattade gäster. Allt med en trolsk utsikt över ån som sakta flyter fram direkt utanför.

Riverside Spa är öppnat och vår online bokning är öppen!

Flera varma pooler och bastu med naturskön utsikt

Naturupplevelsen är viktig i konceptet så spa-delen är placerat direkt vid vattnet. Tre varma utomhuspooler med en temperatur på 34-38 grader och en bastudel som hänger ut över Nissan.

Olika lounger för avkoppling inomhus med öppen spis och en stor terrass utomhus där man kan njuta rofyllt i solen. Lite mer svalkande bad erbjuds i ån från en brygga. Det finns utvändiga relax-sol- och pool-terrasser i söderläge på totalt 500 kvm i olika etage.

Ett café med drycker och lättare förtäring samt behandlingsrum där olika behandlingar kan bokas ingår också i faciliteterna.

Nya hotellrum med riverside läge

Hotellrummen är generösa till ytan för att även passa familjer. Panoramafönster, balkonger, lyxig inredning och en utsikt över vattnet som slår det mesta. Även ett nytt mötesrum ingår i hotelldelen samt en ny parkering.

Kombinera spa med aktiviteter i naturen

Spa är en perfekt upplevelse i kombination med golf, vandring, cykling, kanotpaddling eller skidåkning på Isaberg m.m. Tänk vad skönt att kunna njuta av varma bad och koppla av efter en aktivitet i naturen. Det är även uppskattat av våra konferensgäster att kunna varva ner med bad efter mötet.

Spapaket med övernattning

Stanna en natt eller två. Skäm bort er med god mat, dryck och naturskönt boende. Här hittar du våra populära spapaket med övernattning.

Du kan också välja att boka till Riverside Spa till våra övriga paket direkt i online bokningen.

Dagspapaket

Besök oss över dagen. Inled spadagen med en vällagad lunch eller avsluta med en god middag. Här hittar du våra populära dagspapaket.

Inför ditt besök

Vårt Riverside Spa är plats för vila och skön avkoppling som behöver respekteras. I vår eldrelax skall det vara helt tyst.

För dagspa gäster där det ingår frukost- eller lunchbuffé så avnjuts de före eller efter i vår restaurang.

Kom ihåg att meddela eventuella matallergier i god tid innan ert besök.

Antalgäster i Riverside Spa är för allas trevnad begränsat  så det är viktigt att du håller dig till din bokade tid.

Har du presentkort måste du ringa eller e-posta oss för att boka. Du behöver uppge ditt presentkortsnummer vid bokningen.

Önskas behandling vid besöket så skicka ett mail till spa@hestraviken.se så får du svar från oss på vad som kan erbjudas och bokas.

Öppettider

Riverside Spa har öppet mellan klockan 09.00-20.00. Tidsbokning gäller.

Åldersgränser

I vårt spa har vi åldersgräns på 15 år, förutom under vissa skollov på speciella tider då är barn från 8 år är också välkomna. Upp till 18 år krävs att man är i sällskapen med vuxen vid besöket.

Följande dagar är även barn i ålder 8-14 år välkomna dagtid kl. 9-13 eller 14-17 Antalet platser är begränsade. Förbokning krävs.

Trettonhelgen 4-7 januari

Sportlovsveckorna vecka 7-9, 10 feb till och med 3 mars 2024 .

Påsklov 28 mars till och med 7 april

Sommarlov 17 juni till och med 18 augusti.

Höstlov

Vid besöket

Är du hotellgäst så kommer badrock att finnas på ditt hotellrum så att du kan byta om på rummet. Handduk och tofflor får du i spareceptionen när du anmäler dig. Duschning före bad sker i våra omklädningsrum.

Är du dagspagäst så anmäler du dig i spareceptionen och får din badrock, tofflor och handduk där. Ombyte och duschning före bad sker i våra omklädningsrum.

Skor tas av utanför spaavdelningens entré och placeras i skohyllan.