Unikt Spa i hjärtat av Småland-Öppnar i februari 2023

I Februari 2023 slår vi upp portarna till Hestraviken Riverside Spa. 1100 kvadratmeter i ett unikt läge vid Nissan. Ett naturinspirerat Spa för avkoppling och en helt ny hotelldel i 3 våningar med plats för 40 övernattade gäster. Allt med en trolsk utsikt över ån som sakta flyter fram direkt utanför.

Snart öppnar vår bokning här!

Öppnar februari 2023-Flera varma pooler och bastu med naturskön utsikt

Naturupplevelsen är viktig i konceptet så spa-delen är placerat direkt vid vattnet. Tre varma utomhuspooler med en temperatur på 38 grader och en bastudel som hänger ut över Nissan.

Olika lounger för avkoppling inomhus med öppen spis och en stor terrass utomhus där man kan njuta rofyllt i solen. Lite mer svalkande bad erbjuds i ån från en brygga.

Ett café med drycker och lättare förtäring samt behandlingsrum där olika behandlingar kan bokas ingår också i faciliteterna.

Nya hotellrum med riverside läge

Hotellrummen är generösa till ytan för att även passa familjer. Panoramafönster, balkonger, lyxig inredning och en utsikt över vattnet som slår det mesta. Även ett nytt mötesrum ingår i hotelldelen samt en ny parkering.

Kombinera spa med aktiviteter i naturen

Spa är en perfekt upplevelse i kombination med golf, vandring, cykling eller skidåkning på Isaberg m.m. Tänk vad skönt att kunna njuta av varma bad och koppla av efter en aktivitet i naturen. Det är även uppskattat av våra konferensgäster att kunna varva ner med bad efter mötet.

Spapaket med övernattning

Stanna en natt eller två. Skäm bort er med god mat, dryck och naturskönt boende. Här hittar du våra populära spapaket med övernattning.

Dagspapaket

Besök oss över dagen. Inled spadagen med en vällagad lunch eller avsluta med en god middag. Här hittar du våra populära dagspapaket.

Inför ditt besök- Öppnar februari 2023

Vårt Riverside Spa är plats för vila och skön avkoppling som behöver respekteras. I vår eldrelax skall det vara helt tyst.

För dagspa gäster där det ingår frukost- eller lunchbuffé så avnjuts de före eller efter i vår restaurang.

Antalgäster i Riverside Spa är för allas trevnad begränsat  så det är viktigt att du håller dig till din bokade tid.

Öppettider-vårt spa öppnar i februari 2023

Riverside Spa har öppet mellan klockan 09.00-20.00. Tidsbokning gäller.

Åldersgränser

I vårt spa har vi åldersgräns på 15 år, förutom under vissa skollov på speciella tider då är barn från 8 år är också välkomna. Upptill 18 år krävs att man är i sällskapen med vuxen vid besöket.

Inför besöket

Är du hotellgäst så kommer badrock och tofflor finnas på ditt hotellrum så att du kan byta om på rummet. Handduk får du i spareceptionen när du anmäler dig. Duschning före bad sker i våra omklädningsrum.

Är du dagspa gäst så anmäler du dig i spareceptionen och får din badrock, tofflor och handduk där. Ombyte och duschning före bad sker i våra omklädningsrum.

Skor tas av utanför spaavdelnings entré och placeras i skohyllan.