Konferenspaket Må Bra

Vårt hälsosamma konferenspaket inkluderar måltider som i första hand ger energi och välbefinnande. Vår natursköna omgivning  hoppas vi lockar till ett motionspass eller två.  Här finns gott om promenadstråk, leder som är perfekta för en stärkande promenad, joggingrunda mm. Mountainbikes, roddbåtar, kanoter finns att nyttja. För de som vill ta det lugnt rekommenderar vi en stund i vår fina relaxavdelning.

Ett konferensdygn består av:

Ankomstfika: Sconesbuffé, smoothies, färsk uppskuren frukt med mera

Lunch: varmrätt med fokus på det gröna tillsammans med fisk eller skaldjur, ”powersallad” och knäckesnacks därtill

Eftermiddagsfika som består av exempelvis fruktsallad med kesellatopping, rågbrödssandwichar med avokado, rostade nötter. Mums!

Middagen inleds med en lätt förrätt, varmrätt med fokus på det gröna med fisk, kyckling eller kött. Därtill surdegsbröd och våra egna färskost. Vi avslutar med mörka chokladtryfflar.

Övernattning och frukostbuffé

Innan motionspasset erbjuder vi exempelvis energisnacks, våra egna powerbars, energismoothies el.frukt.

Prova på en annorlunda mötesmodell Walk and Talk

Bokningsförfrågan online eller ring oss på telefon 0370-336800 alt. skicka oss ett mail.

ETT MÖTES TIPS

magnus4

Boka in en inspirerande föreläsning med Magnus Carlsson.

Magnus driver företaget Carlson Communication AB. Magnus Carlson arbetar även till vardags som fystränare för HV71. Han har arbetat inom HV71 sedan mer än 20 år tillbaka. Som ledare har han vunnit 5 SM – guld med HV71, varav 3 i SHL.

Därutöver arbetar Magnus med att motivera, coacha och utveckla individer och team inom organisation och näringsliv.

Magnus anpassar sina föreläsningar från allt ifrån korta ”inspirerande, motivations föreläsningar” till mera djupare process dagar.  Ett tema som gör att många gärna vill lyssna på Magnus handlar om TEAM arbete; ”hur bra vill vi bli?” Där tar han upp många av de saker som vinnande TEAM har.
Många kunder återkommer till Magnus med uppdrag efter den första insatsen och det gör honom till en bra samarbetspartner för oss på Hestraviken. Vi rekommenderar honom varmt!

Läs mera om Magnus http://www.magnuscarlson.se