Ett unikt och säkert hotell i Småland

För både arbete och fritid

Hestraviken ligger naturskönt vid Isaberg i Småland och är ett hotell som passar perfekt för både konferens, affärsmöten, weekend och semester. Gästfriheten och den vänliga personalen, gör att man finner sig väl till rätta och trivs från första stund. Gästrummen är belägna i olika hus med egen terrass eller balkong som har vacker utsikt. Nästan alla rum har också egen ingång från det fria. Här nedan följer lite kort fakta om vårt hotell och självklart får du gärna kontakta oss om du har frågor eller önskar mer information om något.

Alltid bästa pris online

Service i gästrummen

Vi har 40 rum varav, 10 deluxe rum, 4 juniorsviter och 2 sviter. Alla är rökfria och har Wc med dusch, minibar, arbetsplats, trådlöstbredband, möblerad terass eller balkong, Tv och sittmöbler.

Sviterna, juniorsviterna och deluxe rummen är större till ytan och har ytterligare utrustning service.

Rum och sviter som inte ligger i bottenplan har hiss, ett rum är specialanpassat för rörelsehindrade och i några rum har vi möjlighet att ta emot hundar. Det finns också möjlighet till extrasängar för barn med lite lägre komfort i flera rum. Läs mer under hotellrum och Sviter & Juniorsviter.

Övrig service

Restaurang, bar, bastu, relaxavdelning med spa-bad, gym, behandlingar, cyklar, moutainbikes, kanoter, båtar, swimmingpool (utomhus, säsongsöppen), boulebana, motionsslinga, lekpark, kostnadsfritt trådlöst bredband Telia Wifi med täckning i hela hotellet, laddstationer för elbilar (Tesla partner), golfbana och skidanläggning inom 3 km m.m.

Miljöprofil

Hotellet är licensierat av Svanen och klarar Svanens hårda miljö- och klimatkrav för hotell, restaurang och konferens. Det innebär att hela driften av anläggningen miljögranskas av Svanen. Vår frukost är licensierad av Krav och uppfyller deras kriterier med ekologiska råvaror.

svanen_PMS_347_vitbak2    

VÅRA HOTELLRUM

Sköna sängar och vacker utsikt ger ro för själen

Hotellrummen har vacker utsikt och ligger i olika timmervillor samt fristående stugor runt om i trädgården. Alla har sin egen möblerade terass eller balkong. Vid våra riverside rum i villa 5 flyter Nissan så nära man kan studera djurlivet i ån från balkongen eller terassen.

Rummen har minibar, TV, hårtork, badrum med dusch, trådlöst internet med hög hastighet. De luxe rummen är större till ytan 32 kvm och har 4 bäddar, 1 dubbelsäng och två enkelsängar som fälls ut från väggen. Superior rummen i Herrgårdsvillan är också större och har badkar. Dubbelrum de luxe riverside har också en kaffebryggare Nespresso.

Dubbelrum standard i villa 1-3

Dubbelrum i fristående stuga

Dubbelrum Riverside i villa 5

Dubbelrum Superior i Herrgårdsvillan

Dubbelrum de luxe i villa 4

Dubbelrum de luxe Riverside i villa 5

VÅRA SVITER

Sviter och Juniorsviter – Lyxigt boende med öppen spis, badkar m.m.

Vår största svit och alla juniorsviterna ligger i Herrgårdsvillan.  En svit ligger i en fristående exklusiv lodge villa och har två sovrum, bastu och kamin. I Herrgårdsvillan har alla  öppen spis och badkar. Ingen är den andra lik, alla är olika och personligt inredda. Standard är trådlöst bredband, minibar, badrockar, badprodukter, 40 tums Led-Tv, kaffebryggare Nespresso, arbetsplats samt sköna sittmöbler.

hv-0506-135

 

I alla våra sviter och juniorsviter kan du mysa framför en egen brasa

Titta runt i galleriet och hitta din egen favorit!

De inlägg som publiceras här i flöde från Facebook och Tripadvisor ansvarar varje enskild skribent för.