hotellspakonferensrestaurang

Välkommen till Hestraviken

Familjen Hellström har i tre generationer skapat en perfekt balans mellan avkoppling och spännande aktiviteter. Vi erbjuder god mat, kärlek och omsorg i kombination med vårt exklusiva Riverside spa för att göra din vistelse oförglömlig.

Varmt välkommen önskar familjen Hellström!

Hestraviken Hotell weekend i Småland vid Isaberg
Hestraviken Hotell naturskönt i Småland vid Isaberg

Boka Din Konferens på Hestraviken – Där Naturen Inspirerar

Att vara konferensgäst hos oss är behagligt och tryggt. Vårt läge mitt i naturen skapar energi. Du får en vänlig och hemtrevlig atmosfär med möjlighet till många naturnära aktiviteter och spa. Värmen, rofylldheten, servicen och maten – är något som våra gäster särskilt brukar uppskatta.

Naturskönt Beläget vid Isaberg i Småland

Upptäck Hestraviken hotell & spa med naturskön sjöutsikt vid Isaberg i Småland. Vårt idylliska hotell ligger mitt i Smålandsskogen med fantastisk utsikt över Algustorpasjön och Isaberg. Njut av charmiga timmerhus, ståtliga trävillor och en vacker trädgård med Nissan rinnande genom tomten.

@HESTRAVIKEN

På instagram just nu

Grädda en riktigt smarrig våffla på frukosten hos oss ...

39 0

Matglädje i Vacker Miljö! Desserterna är ett signum som får lite extra kärlek och som du inte får missa när du gästar oss. 🍽️🌿✨

#Restaurang #Matglädje #LokalMat #Småland #Hestra #desserter
...

30 0

Välkommen till Hestraviken, din perfekta bas för cykling i Småland! 🚴‍♂️ Här finns natursköna cykelvägar och spännande leder för både mountainbike och downhill. Efter en dag på cykeln, koppla av i vårt hotell med pool och magisk spa. Upplev äventyr och avslappning i en oslagbar kombination. 🌲🚵‍♀️ Vi hyr också ut Mtb cyklar om du inte har en egen!

#Cykling #Mountainbike #Downhill #Småland #Hestra #BikePark #Natur #Äventyr #Hestraviken #Sverige #Cykelsemester #Outdoor #Friluftsliv #Cykelparadis #Hotell
...

25 0

Avkoppling och njutning i magiska Riverside Spa ...

66 0