PADDLA KANOT

Tänk så härligt att stilla glida fram över blanka sjöar och snälla forsar

Vår kärlek till god mat är stor

Njut av god mat!

Restaurangen är utvald av White Guide

Weekendpaket och minisemester i Småland

Njutningen och stillheten gör att vardagen stannar upp!

Vandra upp till toppen av Isaberg

En milsvid utsikt

Store Mosse Nationalpark

Vandra och studera djurliv i en natur som påminner om fjällvärlden

Cykla MTB på leder i skogen och i Isaberg Bike Park

Höst- och paketerbjudanden

Njutningen och stillheten gör att vardagen stannar upp. Tänk så skönt att bara njuta, bli ompysslad och riktigt koppla av i naturen. När solen sakta börjar sänka sig serveras en festmiddag med levande ljus i den mysiga restaurangen. På morgonen väntar en härlig ”Kravmärkt” lantfrukost med nybakat bröd, hemkokta marmelader, Britas sill, småvarmt m.m.

Aktiv höst på Hestraviken i Småland 

Hestraviken hotell ligger naturskönt vid Isaberg i Småland omgivet av sjöar, skogar och berg. Här bjuds härliga höstupplevelser för båda stora och små. På hotellet finns MTB-cyklar och du når södra Sveriges största Mtb område direkt från hotellet. Gillar du vatten finns kanoter och båtar att ta sig ut på sjöarna med.  Strax intill vid Isaberg moutain kan du klättra i höghöjdsbana, åka rodel i häftig bana ner för berget, cykla downhill eller spela äventyrsgolf. Vanlig golf, footgolf och paddel kan du spela på Isaberg golfklubb som också ligger strax intill. Gillar du vandring finns många leder runt om oss i skogen och 30 minuter från oss  ligger Store Mosse National park som har flera mil av leder på spångar i en natur som liknar fjällvärlden. Efter en dag ute finns också möjlighet att koppla av med varma bad i bastu och massagepool.

Alltid bästa pris online

Alla våra erbjudanden just nu!

Hos oss är barn alltid välkomna!

Att ta med barnen till Hestraviken kostar aldrig mycket. Vi har generösa barnpriser både på logi och på vår speciella barnmeny i restaurangen. Det går också bra att förbeställa samma meny som ingår för vuxna i våra paket.

I vår stora trädgård med lekplats och pool trivs barnen. I restaurangen finns en liten lekhörna och möjlighet att se film.

Två barn 0-12 år som bor i extra bädd är gratis, barn 0-12 år utöver två och barn 13-16 år betalar 200 kr per natt för extrasäng. Frukost ingår.

Vid Onlinebokning av fler barn än två i åldern 0-12 år i samma rum, ange det antalet i rutan för barn 13-16 år.

BOKNINGSTIPS

Alltid bästa pris online på Hestravikens egna Online Booking finns unika rabatter som bara kan erhållas där.

Boka ett paket då ingår tjänster och varor till rabatterat pris. Paket som är extra förmånliga bokas för minst 2 eller 3 dygn

Boka i god tid så är alltid chansen större att hitta det lägsta priset och just det rummet du vill boka.

Stanna mer än ett dygn våra priser per dygn blir nästan alltid billigare vid fler än ett dygns vistelse.