Perfekt för födelsedagar, jubileum eller bara för att skämma bort någon du tycker om. Ge en gåva som skapar minnen!
Njut av lokala råvaror i naturskön miljö
Restaurang Hestraviken
Smaker att minnas
Ät gott hos oss
Välkommen till Restaurang Hestraviken vid Isaberg i Småland, där lokala råvaror och säsongens smaker möts i en stämningsfull miljö. Njut av en god middag, lunchbuffé, lördagsbuffé eller vår populära söndagsbrunch – perfekt för alla tillfällen, stora som små.
Dagens lunch
Pris 155 kr
Kapten Böljas Värdshusschnitzel, ragu på champinjoner, paprika, rödlök och vindruvor, farinstekt färskpotatis, rödvinssås
Från buffé: Fläskrullader fyllda med Västerbottenost, bacon och lök, gräddig portvinssås, potatisgratäng och svartvinbärsgelé
Vegetariskt från buffé: Okonomiyaki – japansk kålpannkaka toppad med vitlöksstekt svamp, salladslök, kewpie mayo, tonkatsu och rostade sesamfrön
Serverad fisk på tallrik: Ört- och citronbakad koljarygg, tomatrostad potatis, bakad fänkål, rökt dillemulsion, kräftstjärtar
Till dessert: Ostkaka med sylt och vispad grädde
Sallad, hembakat bröd, smör, kolsyrat vatten, kaffe och dessert hämtas av gästen från buffén.
kl 12.30-14.00
Pris: 215 kr
Foccacia, smör, brieost
Smörrebröd med gubbröra o picklad lök
Kall gurk o dilloppa med kräftstjärtar
Tortilla rullar fyllda med rökt lax, spenat, picklad spetskål, hummus
Tartlette med fetaostcreme, rostad pumpa o frön
Rödbetsallad med päron, ädelost, valnötter, björnbärsvinagrette
Bruschetta med chevré- och mascarponekräm, persika, fläder- honungsvinegrette.
Omelettrutor med rökt sidfläsk, smörstekta kantareller, västerbottenost och gräslök.
Minihamburgare gjord på högrev och bringa, rökt cheddaremulsion, karamelliserad lök, bacon och syrad rödlök.
Små bakade potatisar med smetana, rödlök och örter.
Palsternackskaka med kokosfrosting
Cheesecake i glas med äppelkompott o kanelcrunch
Choclate chip cookies
Tartletter med kola och vispad hallonmascarpone
Fruktfat
Hemgjort godis
kl 12.30-14.00
Pris 345 kr p.p
Barn till och med 5 år, 80 kr
Barn 6-12 år 170 kr.
Grillad Bratwürst med kumminrostad spetskål, potatispuré, skagenröra samt rostad lök
Lammfärsbiffar fyllda med rostad paprika, fetaost och oliver, medelhavsgrönsaker, rostad klyftpotatis
samt tzatziki
Panko- och sesampanerad kycklingfilé, wokade nudlar med jordnötssås och grönt därtill limeyogurt
Ört- och citronbakad koljarygg, tomatrostad potatis, bakad fänkål, rökt dillemulsion, kräftstjärtar
Pris: 165 kr vardag och lördag 215 kr
Pris med lunchkupong vardagar 135 kr
Inklusive salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor
Okonomiyaki – japansk kålpannkaka toppad med vitlöksstekt svamp, salladslök, kewpie mayo, tonkatsu och rostade sesamfrön
Pris: 175 kr vardag och lördag 215 kr
Pris med lunchkupong vardagar 135 kr
Bordsbokning; 0370-336801
Med reservation för ändringar.
Är du allergisk?
Fråga oss gärna om innehållet i maten.
Se våra menyer
Här kan du se våra olika menyer för lunch och middag. Är ni ett större sällskap på 10 personer eller fler vill vi att ni förbeställer en meny, där alla gäster väljer samma.
Frukostbuffé A La Carte – Kväll Söndagsbrunch BistromenyMed reservation för förändringar. Vid frågor kontakta oss |
Har du allergier eller behöver specialkost? Vänligen kontakta oss i god tid före ditt besök. Mer information hittar du här pdf |
Se våra aktuella öppettider
Frukost
Mån – Fre | 07.00 – 10.00 |
Lördag | 07.00 – 10.30 |
Söndag | 07.30 – 10.30 |
Lunch
Mån – Fre | 12.00 – 14.00 |
Lördag | 12.30 – 14.00 |
Söndag | 12.00 – 14.00 |
Middag
Mån – Fre | 17.00 – 21.00 |
Lördag | 17.00 – 21.00 |
Söndag | Stängt |
Söndagarna 29 juni, 6, 13 , 20, 27 juli, 3 och 10 augusti | 17.00 – 21.00 |
Populärt just nu

Brunch
Vår matfilosofi

Smaker med omtanke
På Hestraviken lagar vi mat med hjärta och hållbarhet i fokus. Vår filosofi handlar om att skapa minnesvärda smakupplevelser samtidigt som vi värnar om miljön och framtiden.
Dubbel certifiering för hållbarhet
Vi är både KRAV- och Svanencertifierade, vilket innebär att vi uppfyller höga krav på både kvalitet och miljöansvar. Våra menyer bygger på ekologiska och närproducerade råvaror, noggrant utvalda för att skapa rätter som både smakar fantastiskt och är hållbara. Genom att anpassa våra menyer efter säsongens bästa råvaror hyllar vi naturens variation och minskar vår klimatpåverkan.
En omtanke du kan smaka
Vår matfilosofi genomsyrar allt vi gör – från de smakrika menyerna till den varma servicen. Oavsett om du njuter av en middag, brunch eller buffé hos oss kan du vara säker på att varje måltid är tillagad med omsorg för både dig och vår planet.
Välkommen till Hestraviken – här smakar omtanke gott!

Hållbarhet på tallriken
Vi ser det som en självklarhet att ta hand om varje råvara på bästa sätt och minska matsvinnet i vår verksamhet. Med smart planering, kreativ matlagning och noggrann hantering använder vi hela råvaran – från rot till blad – och bidrar till en mer hållbar matupplevelse.

Desserter att drömma om
En måltid på Hestraviken är inte komplett utan våra desserter. Med fantasifullhet och kärlek till det söta har våra desserter blivit ett signum som gästerna återkommer för gång på gång. Från klassiska smaker med en modern twist till helt nya skapelser – varje dessert är en upplevelse i sig.
Missar du desserten, missar du något alldeles speciellt!
Smaker med omtanke
På Hestraviken lagar vi mat med hjärta och hållbarhet i fokus. Vår filosofi handlar om att skapa minnesvärda smakupplevelser samtidigt som vi värnar om miljön och framtiden.
Dubbel certifiering för hållbarhet
Vi är både KRAV- och Svanencertifierade, vilket innebär att vi uppfyller höga krav på både kvalitet och miljöansvar. Våra menyer bygger på ekologiska och närproducerade råvaror, noggrant utvalda för att skapa rätter som både smakar fantastiskt och är hållbara. Genom att anpassa våra menyer efter säsongens bästa råvaror hyllar vi naturens variation och minskar vår klimatpåverkan.
En omtanke du kan smaka
Vår matfilosofi genomsyrar allt vi gör – från de smakrika menyerna till den varma servicen. Oavsett om du njuter av en middag, brunch eller buffé hos oss kan du vara säker på att varje måltid är tillagad med omsorg för både dig och vår planet.
Välkommen till Hestraviken – här smakar omtanke gott!
Hållbarhet på tallriken
Vi ser det som en självklarhet att ta hand om varje råvara på bästa sätt och minska matsvinnet i vår verksamhet. Med smart planering, kreativ matlagning och noggrann hantering använder vi hela råvaran – från rot till blad – och bidrar till en mer hållbar matupplevelse.
Desserter att drömma om
En måltid på Hestraviken är inte komplett utan våra desserter. Med fantasifullhet och kärlek till det söta har våra desserter blivit ett signum som gästerna återkommer för gång på gång. Från klassiska smaker med en modern twist till helt nya skapelser – varje dessert är en upplevelse i sig.
Missar du desserten, missar du något alldeles speciellt!

Bra att veta
