Kamp och lek inomhus – konferensaktiviteter

Priser lämnas på förfrågan

Da Vinci koden

I samarbete med Aktivitetsspecialisten erbjuder vi denna spännande aktivitet.
En aktivitet där Leonardo Da Vinvis uppfinningar är i centrum. Ni delas in i lag och får gå in i olika rum där ni med Da Vincis skapelser ska lösa olika uppgifter och få fram en siffra på tid i varje rum. Det lag som på kortaste tiden har fått ihop den sammanlagda sifferkoden från de olika rummen får först prova att få upp kombinationslåset till priskistan. En både klurig och skapande aktivitet. Pris från 350 kr/pers. Minimumavgift 6500 kronor.

Biljard, bordtennis och dart

finns att tillgå på Hestraviken.

Musikquiz

Musikfrågesport med trubadur, en garanterat stämningshöjande aktivitet!

Pris efter förfrågan.

Tennis eller fotboll

På Isamon i Hestra finns både inomhus och utomhusbana för tennis. Även inomhus och utomhusplan för fotboll.

Mordmysterium

Alla är misstänkta,  en är skyldig. Nu kan du uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni njuter av en god middag. Perfekt för personalfest, kick-off, kundträff, konferens eller firmafest. Det är ett nytt och spännande koncept att lösa ett Mordmysterium genom diskussion och improvisation. Efter en introduktion får alla deltagare en gästlista och instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som mordgåtan ska lösas.

Alla deltagare får en egen roll med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen. Runt bordet finns bl.a. ridklubbens alla medlemmar som vill bli klubbens nya ordförande. Det är den snobbiga Agneta Collin, excentriske eventarrangören Max Dacke, kommissarie Örjan Batong m.fl.

Genom att diskutera och ställa frågor till de andra ska man komma fram till vem som är mördaren. Alla får presentera sin teori om vem som är mördaren och varför han eller hon gjorde det. Varje deltagare väljer själv på vilken nivå man vill lägga sitt agerande. En handledare finns med vid bordet och hjälper till så att handlingen går framåt. Middagen blir garanterat en succé med många skratt.

Det finns flera olika uppsättningar att välja mellan.

Antal: 8-200 personer

Tid: 3-4 timmar
Pris från 290 kr per person exkl. moms.
Minimumavgift 4000 kr exkl. moms.
Middag tillkommer.

Bowling

I Gislaved finns en bowlinghall där du kan utmana dina kollegor i en match. Pris från 70 kr/pers.

Fångarna

I Aktivitetsspecialistens regi. Fångarna är en variant på fångarna på fortet. Ni tävlar lagvis och ställs inför olika utmaningar som ni ska lösa. Ni belönas med en nyckel var gång ni löser en uppgift. Det segrande laget får nyckeln till skattkistan där priset finns. Exempel på grenar är jättelabyrinten, jättepussel, multislangbellan, råttfällan, kulspelet med flera. Pris från 350 kr/pers. Minimumavgift 6500 kronor.