Fart och fläkt – konferensaktivteter

Utmanande aktiviteter med spänning och som i bland kräver god fysik

Pris lämnas på förfrågan

Lerduveskytte

En aktivitet som passar alla, då inga förkunskaper behövs. Proffsiga instruktörer finns på plats. Skjutbanan Gullstensmo är belägen 7 km från Hestraviken. Pris från 275 kr/person. Moms tillkommer.

Moutainbike på Isaberg

För moutainbikes fans finns 10 MTB leder i varierande svårighetsgrad på Isaberg. Vid foten av Isaberg finns också Moutainbike Arena med hopp, dropps, doserade kurvor, terrängvågor m.m. som är perfekt för att träna teknik. Vi har en led direkt från hotellet som är i förbindelse med de andra lederna och arenan. Söker Du spänning så är ett lopp nedför berget riktigt roligt. Under sommaren 2015 avgjordes SM i Mountainbike i XC-banan. Det var en tuff utmaning, ca 200 höjdmeter på 4,7 km med serpentiner, branter, hopp, dropps, stenkistor, stockar och andra utmaningar för elitnivå. Fri att testcykla. Pris på förfrågan

Gokartkörning

Gokartbanan i Anderstorp är byggd med Scandinavian raceway, Sveriges enda F1 bana, som förebild. Här växer hornen ut i pannan och tävlingsinstinkten gör sig påmind. Här har du chansen att uppleva ett fartfyllt äventyr. Pris för tävlingsrace: från 450 kr/person. Moms tillkommer.

Skidåkning på Isaberg

Isabergs vintersportanläggning är södra Sveriges största. Här finns 7 liftar och 8 nedfarter samtliga med belysning för skidåkning på kvällen. Här finns backar både för den vane skidåkaren och nybörjaren. Längsta nedfarten är 1200 meter. Både skidskola och skiduthyrning finns att tillgå. Flera preparerade längdspår finns både på Isaberg och vid Isamon i Hestra.

I samarbete med Roupéz skidshop arrangerar vi bland annat parallellslalom, differensslalom, femkamp och klassiskt pulkarace. Utmana kollegorna i en fartfylld och rolig kamp.

Pris på förfrågan

Tree Top Adventure vid Isaberg

En kombination av klättring, sport, lek och äventyr högt över marken. Banan har totalt 34 stationer på upp till 12 meters höjd! Banan är en aktivitet för den som vill ha en minnesvärd och adrenalinfylld upplevelse. På dig har du en säkerhetssele med karbinhakar som du säkrar dig med genom hela banan. Mellan varje trädplattform finns en station, eller en utmaning. Det kan till exempel vara balans-gång, repbroar, hisnande ziplines eller spindelnät. Pris från 200 kr/person. Moms tillkommer.

Isaberg rodel advendture

En rodelbana som går på räls både upp och ner för berget och bjuder på hissnade åkturer. Banan är öppen året runt med start och mål vid Isabergs sportcenter. Det här är en åktur på 1000 meter som du verkligen kan njuta av i fulla drag eftersom du själv bestämmer hastighet. Beroende på om du älskar fart eller är mer försiktig och vill tar nedfarten. Pris från 75 kr/person

ERBJUDANDE FÖR KONFERENS