Cykla i Hestra Isaberg

Runt Hestraviken finns många trevliga cykelvägar som går genom vida skogar, förbi ängar och längs sjöar. Vid Isaberg finns många leder för mountainbike och downhill cykling. Vi packar gärna picknick fika eller lunch i ryggsäck åt er, sedan är det bara att trampa i väg.

På Hestraviken bor du mitt i Smålands bästa område för cykling. För mountainbike finns leder runt och på Isaberg i Hestra för alla i varierande svårighetsgrad. Vid foten av Isaberg hittar du södra Sveriges största Bike park med hopp, drops, doserade kurvor, terrängvågor m.m. som är perfekta för att träna teknik.

På cykelavstånd från hotellet

Bike in – bike out. Cykelleden ”Pink Lady” når du direkt från hotellet. Den är i förbindelse med alla de andra lederna och på några minuter är du framme i Isaberg Bike Park. Söker du spänning så är downhill cykling nedför berget riktigt roligt.

Cykelförråd, cykeltvätt och hyrcyklar

Det finns ett låst cykelförråd för förvaring av din egen cykel, en effektiv cykeltvätt så cykeln blir fin igen och har du ingen egen moutainbike kan du som hotellgäst hyra en av oss. Boka hyra här>>

Hotell med pool och White Guide-restaurang

Hos oss får det bästa av två världar. Närheten till naturen och cykelaktiviteter på Isaberg, i kombination med bra boende.

Efter en dag på cykeln laddar du batterierna med ett bad i hotellets pool innan det är dags för en vällagad trerätters i vår restaurang. Koppla av i vår relaxavdelning med spa-pool och bastu och runda av med en massage.

Bo bekvämt i hotellrum, svit eller fristående stuga. För den som vill ta en paus från cyklingen finns det ett brett utbud av övriga aktiviteter. Både hos oss på Hestraviken och i närområdet.

Smålands bästa område för cykling

MER OM CYKLING

Aktiv semester med barn

Mountainbike och cykling är något som barnen också tycker är roligt. Både i skogen och i Isabergs Bike Park. Efter en dag på cykeln väntar svalka i hotellets pool. Boka weekend och cykelpaket med familjen på Hestraviken.

Hyr en MTB cykel av oss!

MTB-cyklar kan man som hotellgäst hyra hos oss efter tillgång. I högsäsong under sommaren kan cyklar hyras på plats högst 4 timmar per dag i mån av tillgång. Alla som har bokat Aktivt Naturpaket eller sommarpaket har prioriterad tillgång och kan förboka cyklar.

Hyra MTB-cykel för hotellgäster exempel vuxen/junior cykel 300 kr/4 timmar och barn cykel 160 kr/4 timmar

MER ÄN BARA CYKLING